Thors Opgaver

Her i Sæson fire kan man via Battlepass få lov til at spille Thor, og når man får ham kan man låse op for nogle opgaver, som kræver at du spiller med Thor.

Det drejer sig om følgende opgaver.

(Vis du er værdig og saml Mjølnir op.)
Der hvor pilene er markeret, skulle være et krater hvor Mjølnir ligger midt i, så sørg for at du spiller Thor og gå så hen og tag Mjølnir op. Og første opgave er klaret. (kan laves I alle typer spil)

(Besøg Bifrost Markeringer som Thor.)
Hop ind i et spil Som Thor igen. Og søg efter følgende sted på kortet. Her skulle der gerne være nogle markinger i Jorden, som du skal gå hen til mens du spiller Thor. Og vupti så skulle du have klaret anden af Thors Opgaver. (kan laves I alle typer spil).

(Giv skade med Mjølnir til fjender som Thor (100))
Denne opgave er ret simpel, du kan kun gøre dette når du spiller som Thor, og har husket at tage Mjølnir med i kamp, alt du skal gøre er, at slå på dine fjender og give 100 i skade. Et lille forslag, kunne være at nedlægge en af starks robotter til den går på knæ, og så slå den med Mjølnir forhåbentlig uforstyret. Når dette er gjort har du klaret tredje del af Thors opgaver. (kan laves I alle typer spil)

(Brug Thor’s emote på ruinerne på toppen af bjerget.)
Land ved ruinerne på toppen af bjerget, og vælg Thors Emote. (Er den eneste på emote hjulet du kan vælge på det givne tidspunkt) brug den og du har klaret sidste del af Thors Opgaver. (kan laves I alle typer spil)

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram