Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 2

Giv 200 skade med en MK-Seven Assault rifle på mere end 50 meter afstand

For at klare denne opgave skal du finde en MK-Seven Assault Rifle og give 200 i skade med den. Imens du er på mere end 50 meters afstand. Det er den som ser ud til at have 3 håndtag på sig. den assault rifle som der er et zoom sigte på. Jeg bruger den faktisk ret tit. Den er gået hen og blive min foretrukne her i sæsonen allerede.

Fang 3 fisk ved Sleepy Sound eller Loot Lake

Denne opgave klares ved at du tager til enten Sleepy Sound eller til Loot Lake for at fiske. Du skal nemlig fange 3 fisk for at klare opgaven.

Brug Spidermans Spindelskyder og rejs 50 meter i et sving.

her skal du finde Spidermans Spindelskydere som ligger gemt i rygsække rundt omkring på hele kortet. du skal kigge efter en rygsæk som er spændt op med spindelvæv på en væg eller et træ eller andet som den kan sidde på. denne skal du så åbne og så vil du finde Spindelskyderne.
Når du så har fingrene i dem skal du begive dig ud at bruge dem og rejse 50 meter i et sving. så ud og leg spiderman.

Køb 3 ting fra karakterer

Denne opgave kan klares ved at finde en NPC og købe 3 ting fra ham/hende. Jeg er i Skrivende stund ikke vidende om det er 3 forskellige eller man bare kan købe 3 ting fra den samme NPC .

(skriv gerne i en kommentar)

Brug en Med-Mist imens du glider hen ad jorden.

Her skal du have fat i en Med-Mist og så skal du glide hen ad jorden og bruge din Med-Mist imens du gør det. det kræver nok at du har taget skade men så burde du også have klaret denne opgave.

Overlev storm cirkler imens du har et Lilla våben eller bedre.

Denne opgave klares ved at overleve. Dog er der den lille hage ved den at du skal have et Lilla Våben eller bedre på dig imens du overlever 4 storm cirkler. dog kan denne laves over flere spil. så bare roligt det er ikke kun i en kamp.

Læg 2 ting ind i et telt.

Her skal du bruge de nye telte. og når du har fået fat i sådan et så skal du lægge 2 ting ind i teltet til opbevaring. For derved at klare denne opgave.

Giv 1000 skade med en shotgun.

Ret simpel opgave. Få fingrene i en shotgun og så gå ellers i gang med at skyde folk med den. du skal lave 1000 i skade med en shotgun for at klare denne opgave.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram