Kapitel 3 Sæson 2 Uge 2

Uge 2

Kør 300 meter i en kampvogn

For at klare denne opgave skal du ud og finde en kampvogn. så skal du sørge for det er dig som kører den så du kan køre 300 meter. Dog vil jeg sige at denne nok også ville kunne løses som passager i en kampvogn. Men kom ud over stepperne på 300 meter og så har du klaret denne opgave.

Giv skade til modstandere med et eksotisk våben.

For at klare denne opgave skal du have fat i et eksotisk våben, som man kan købe fra en NPC. Se på kortet hvor du kan find en NPC som sælger et eksotisk våben. De koster som regel 400 guldbarer at købe.

Besøg Sanctuary, Tilted Towers og Command Cavern

Er skal du såmænd bare få besøgt alle 3 steder for at klare opgaven. så den er ganske simpel og behøves ikke nødvendigvis at klares i en kamp. Så kom igang med at besøge stederne. så du kan få klaret opgaven.

Giv 200 i shotgun skade inden for 5 sekunder efter du har sprintet.

Her skal du få fat i en shotgun og så skal du sprinte og inden for 5 sekunder derefter skal du skyde en modstander. du skal alt i alt få givet 200 i skade for at klare opgaven.

Køb et sjældent(blåt) våben eller et sjældnere våben fra en automat

For at klare denne opgave skal du finde en automat som sælger blå våben eller bedre, og så skal du købe det for dine guldbarer. Nå du så har gjort det. så burde du have løst opgaven.

Ødelæg 25 bygninger med remote exsplosives

her skal du få fat i de bomber du kan aktivere på afstand. og så skal du få dem smidt hen på bygninger og så aktivere dem så du kan ødelægge de 25 bygninger som det kræver for at klare opgaven.

Find et våben imens du glider.

Her skal du finde et våben som ligger på jorden. Så kan du nemlig glide hen og samle det op imens du glider hen ad jorden. Så har du nemt og hurtigt klaret opgaven.

Det var uge 2 opgaverne oversat til dansk.

MEN er det Uge 1 opgaverne du mangler så kan du finde dem lige HER.

Du kan finde Resistance opgaverne HER!

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram