Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 7

UGE 7

Høst 200 sten fra The Temple, The Ruins, eller Tumbledown Temple.

Denne opgave er vel egentlig en af de nemmeste opgaver, du skal bare hen til et af ovennævnte steder og høste 100 sten. Så denne opgave burde være hurtigt klaret.

Udslet 3 IO force fjender.

Når nu disse IO fjender kommer igen så må vi allesammen ud og gøre modstand. Igen skal du finde IO folk og udslette dem. Denne gang skal du udslette 3 stykker for at klare opgaven.

Kast et Klombær imens du er inden for 10 meter af en Klombo

Her skal du først finde et Klombær derefter skal du finde en Klombo som umiddelbart er fredelig og ikke gør dig noget. så skal du imens du er inden for 10 meter af denne store Klombo kaste dig bær så du kan klare opgaven.

Giv 75 i skade til fjender med en granat kaster

For at klare denne opgave skal du have fat i en granatkaster og så skal du ellers bare ud og ramme dine fjender med den. Når du så har givet 140 i skade til dine fjender har du klaret opgaven.

Interager med en computer terminal ved et Boreholds sted.

Denne opgave er rimelig til at have med at gøre du skal dog først lige finde en Borescanner du kan bruge så du kan klare opgaven.

Ødelæg 30 ting imens du kører i en Quadcrasher

Her skal du lokalisere en tornado og så skal du have fat i en bil også, Nu skal du køre direkte hen til tornadoen med bilen og så skal du holde dig i luften 15 sekunder imens du er i bilen. Når du så har gjort det så har du klaret denne opgave.

Find 3 forskellige våbentyper i Shifty Shafts eller i The Sanctuary

Denne opgave klares ved at rejse til et af de to områder og så komme igang med at finde våben. Du skal bruge 3 forskellige våbentyper. det vil sige du skal finde en SMG, en Shotgun og en Assault Rifle . bare som eksempel. og så har du klaret opgaven.

er du stadig ikke færdig med uge 6 så kan du se opgaverne lige HER!

Vil du se seneste informationer om fortnite Bugs osv. så kig på deres Trello Board HER!

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram