Kapitel 3 Season 4

Uge 0

Uge 1

Uge 2

Uge 3

Uge 4

Uge 5

Uge 6

Uge 7

Uge 8

Uge 9

Uge 10

Uge 0

Udvikel et Evo Chrome Våben 5 gange

Her skal du tage til et af de steder som har mange Chrom kister som næsten med sikkerhed giver et af de våben du skal bruge. Når du så har fået et EVO Chrome våben skal du give skade med det våbe, og så skal du opgradere det så snart du får Chancen. det vil vise sig på din skærm hvornår du kan så står der du kan trykke R for at opgradere det.

Du kan selv følge med lige nede ved siden af der hvor dine våben er kommer der en bar som viser hvor langt der er til du kan opgradere .

DU kan finde dem her.

Sæt en Port-A-Bunker på en navngiven lokation

For at klare denne opgave skal du finde en Port-A-Bunker og så skal du smide den på et navngiven lokation for at klare opgaven, så den er ret simpel så snart du har fået fingre i en Port-A-Bunker

Emote ved The Flairship, The Driftwood og No Sweat insurance

For at klare denne opgave skal du finde en bedste emote, som du så skal bruge på hver af disse ovennævnte steder, Du behøves ikke lave dem alle i en kamp.

Køb fra en Mending Machine

Mega simpel opgave, Alt du skal gøre er at tage til en tankstation hvor disse mending machines står hele tiden. Det er de maskiner hvor du kan købe healende ting i du skal bruge. Så skal du bare købe en ting fra en maskine så burde du have klaret opgaven.

Brug Chrome Splask på en bygning og gå igennem den inden for 5 sekunder.

her skal du have fat i en Chrome Splash som ligner lidt en granat den skal du så kaste på en væg og så skal du løbe igennem væggen. men du har kun ca 5 sekunder til at gøre det hvis du vil klare opgaven.

Udslet en fjende inden for 5 sekunder efter du har sprintet imens du er chrom.

Her skal du kaste en Chrome Splash på dig selv og så skal du sprinte hen til en modstander og udslette ham inden for 5 sekunder efter du har sprintet og imens du stadig er chrom. er disse kriterier fyldt op så klarer du opgaven.

Nedlæg en Boulder og et Kæmpetræ i samme kamp

Denne opgave er også meget simpel tag op i det sne dækkede område og find en af de store sten du kan slå fri. denne skal du så slå fri og så skal du kigge rundt og i nærheden burde stå et af de helt store træer du kan fælde så stammen triller. Dette skal gøres i samme kamp. Men når du det så har du klaret opgaven.

Uge 1

Frigør en Boulder ved at slide ind i den:

Denne opgave klares rimeligt simpel. og dog.. du skal starte med at finde sådan en stor boulder, som du så skal slå 2 gange på. Derefter skal du Glide ind i den et par gange, og give den skade af at glide ind i den.

Du har klaret opgaven når den er frigjort. som du kan se i videoen herunder er det ikke HELT sådan jeg får den klaret men er det den primært går ud på.

Give skade til spillere med en Lever Action Shotgun eller en Suppressed SMG

For at klare denne opgave så skal du enten finde en Suppressed SMG eller en Action Lever Shotgun og så skal du give 350 i skade med disse våben samlet, det er IKKE med hvert våben.

Jag 3 forskellige stykker Vildt

For at klare denne opgave skal du udslette 3 forskellige stykker vildt liv , dette behøves ikke være i en og samme kamp. men det skal dog være FORSKELLIGE. når det så er gjort så har du klaret opgaven.

Ram modstandere imens du Glider hen ad jorden

For at klare denne opgave skal du ramme dine modstandere i alt 10 gange imens du glider hen ad jorden. Så når dette er gjort så har du klaret opgaven.

Kør i 3 forskellige køretøjer som er blevet chromed

For at klare denne opgave skal du enten finde køretøjer som er blevet til krom eller også skal du selv gøre dem det. og dette kan gøres ved at finde disse Krom granater som gør at du kan gøre ting til Krom . så skal du finde 3 FORSKELLIGE køretøjer. Når det så er gjort så har du klaret opgaven.

Løb igennem en dør ved Cloudy Condos og No Sweat Insurance

For at klare denne opgave skal du finde disse to steder og løbe igennem en dør begge steder for at klare opgaven.

Køb en ting fra Panther, Mancake eller The Underwriter

Her skal du købe en ting fra en af ovenstående NPC’ere. Når du så har gjort dette så har du klaret opgaven.

Uge 2

Åben 3 kister eller Ammo bokse inden i The Driftwood

Denne opgave er ret simpel at klare , alt du skal gøre er at lande i The Driftwood som er det store svævende træskib som er over Lustrous Lagoon. Når du så har samlet 3 kister og Ammobokse så har du klaret opgaven.

Giv 150 i skade til dine modstandere med et legendarisk våben

Her skal du finde et legendarisk våben, eller bruge dit guld og så finde en opgraderingsstand, så du selv kan lave et Legendarisk våben. Så er det ellers bare ud og give skade med sådan et våben for at klare opgaven.

Udslet fjender imens du er krom belagt

Her skal du finde nogle af de her Chromesplash granater som du så skal kaste på dig selv. Når du så er krombelagt, så skal du ud og udslette 3 fjender. Nå det så er gjort kan du juble fordi du har klaret opgaven.

Få skjold tæt på Reality Træet

Denne er rigtigt simpel. Du skal tage til Reality Tree og så skal du stå i nærheden af dette kæmpe store træ og så skal du få skjold imens du er tæt på træet. Når du så har fået det skjold du skal bruge. Så har du minsandten også klaret denne opgave.

Skyd mål imens du er på en Zipline

Denne opgave skal klares på en Zipline. der er nogle forskellige steder du kan tage disse ziplines. og det er rimeligt tydeligt hvor de målskiver er som du skal skyde alle tre af for klare opgaven.

Giv 350 i skade inden for 5 sekunder efter du har klatret på en væg

Her skal du finde vægge at klaretre op og ned af hele tiden. Så du kan skyde på dine fjender og give 350 i skade inden for 5 sekunder efter du har klatret på en væg. Nå du så har givet 350 i skade så har du klaret opgaven.

Emote i 5 sekunder på The Flairship

Her skal du hygge dig og bruge en emote i 5 sekunder på The Flairship som svæver ude forand Rave Cave. du skal såmænd bare lande på skibet og så løbe ind og lave en Emote i 5 sekunder. Så har du klaret op gaven til et 12 tal.

Uge 3

Giv 150 skade med en Marksman rifle fra mindst 75 meter

For at klare denne opgave skal du have fat i en Marksman Rifle og Derefter skal du give 150 i skade fra minimum 75 meter, så ud på afstand af dine modstandere og så ellers bare skyd dem. Så har du rimeligt hurtigt KLaret denne opgave.

Give 1000 i skade med enten SMG eller Assault Rifle

Denne opgave er egentlig også ret simpel. DU skal finde en SMG eller en Assault Rifle, derefter skal du så finde nogle modstandere som du kan skyde på og give 1000 i skade til dem. Så har du klaret opgaven.

Giv 500 i skade til Supply Llamas

Her skal du finde en supply Llama og så skal du give den skade. De er rundt omkring på kortet. umiddelbart er det placeret tilfældigt på kortet. Men når du finder en skal du give den 500 i skade så har du klare opgaven.

Brug 100 Guldbarer i en kamp.

Ekstrem simpel opgave du skal såmænd bare finde et sted at bruge 100 guldbarer. Det behøves selvfølgelig ikke at være det samme sted.

Få 200 i skjold ved at spise Jellyfish, shield Fish eller slurpfish

Her skal du finde en af de tre ovennævnte fisk. Du kan fiske efter dem. Låse op for en i nogle af de låste bokse som står rundt omkring. og så skal du opnå at få alt i alt 200 i skjold fra disse fisk. Når det så er opnået, så har du klaret opgaven.

Land ved The driftwood og find derefter guldbarer.

her skal du lande ved det flyvende Pirat skib som flyver rundt omkring på kortet. du kan ser herunder den sidste lokation som jeg kender til at skibet er. når du så er landet ved skibet skal du derefter finde 100 guldbarer og så har du klaret opgaven.

Besøg Reality Tree og Heralds Sanctum i en og samme kamp.

For at klare denne opgave skal du besøge et af ovennævnte steder og så skal du i samme kamp bevæge dig til det modsatte sted af hvor du vælger at besøge først

Uge 4

Giv 1000 i skade til Vildt liv

Denne opgave er relativt simpel. her skal du finde Ulve, vildsvin, høns og frøer og så skal du skyde dem og give alt i alt 1000 i skade til disse for at klare opgaven. så ret simpel.

Udslet et dusørmål med en Sniper Rifle eller en Marksman rifle

Her skal du aktivere en Dusør og så skal du på dusørjagt, for du skal ud og skyde målet med en Marksman Rifle eller en Sniper Rifle. Når det så er gjort så har du klaret opgaven.

Lav 15 hovedskud med en EvoChrome Burst Rifle eller en EvoChrome Shotgun

For at klare denne opgave skal du finde EVoChrome Våben. og når du så har fundet dem skal du ud og lave i alt 15 hovedskud på dine modstandere. Når det så er gjort så har du klaret opgaven.

Åben en lås med en nøgle og en boks i samme kamp.

her skal du åbne en lås og en boks i samme kamp for at klare opgaven. Så rimelig simpel opgave så længe du kan finde nøglerne til at klare den.

Overlev 10 stormfaser

Denne opgave er en som godt kan tage et par kampe. Da du alt i alt skal overleve 10 stormfaser og det er dog sjældent der er ti faser i en kamp. Men overlev 10 faser og du klaret opgaven.

Kast en Launch Pad ved Flutter Barn eller Shimmering Shrine

På denne opgave skal du først have fat i en Launch Pad. Denne skal du så smide enten i Flutter Barn eller Shimmering Shrine. Så har du klaret opgaven. Så denne er ganske Simpel.

Brug Port- A Bunker i 2 forskellige kampe

Her skal du finde en af disse Port A Bunker som du så skal bruge i 2 forskellige kampe en i hver. Når du har gjort det burde du få af vide at opgaven er fuldført så en overkommelig opgave.

Uge 5

Find og brug 100 guldbarer i en kamp

Denne opgave er super simpel og overkommelig. Alt du skal gøre er at finde 100 guldbarer som du så skal bruge igen i samme kamp. du kan være heldig at finde dem i et hug i et pengeskab ellers må du ud og lede i kasseapparater og kister.

Giv 500 i skade fra oven til dine modstandere

Her skal du give skade til dine modstandere imens du står højere oppe end dem. Du behøver dog ikke at stå over dem du kan også hoppe og skyde nedad. Så længe du er over dine modstandere når du skyder. Så har du klaret opgaven når du har givet 500 i skade.

Giv skade til 3 modstandere med en Assault Rifle, en shotgun og en SMG i samme kamp

På denne opgave skal du finde et af hvert af de 3 ovennævnte våben. Du skal så give skade til 3 modstandere med hvert våben. du kan såmænd også give skade til den samme modstander med alle 3 våben hvis du kan nå at skifte dem hurtigt nok. Så længe du bare får skadet dine modstandere med hvert våben. Så har du klaret opgaven.

Udslet 2 modstandere ved enten Reality Tree eller Herald’s Sanctum

Her skal du til enten Reality Tree eller Herald’s Sanctum og så skal du udslette 2 modstandere. Du kan selvfølgelig også udslette 1 hvert sted hvis du kan nå at gøre det. Men to modstandere samlet set på de to steder så har du klaret opgaven.

Få liv eller skjold ved at hoppe på Bouncy Slurpshrooms imens du er Krom.

Her skal du finde en af disse kromgranater så du kan lave dig selv til krom. herefter skal du finde disse slurpshrooms som du kan hoppe på og få skjold. her skal du hoppe på dem og bare få lidt liv eller skjold for at klare opgaven.

Brug 3 D-Launchers

Her skal du finde disse D-Launcher som er blevet placeret over det hele. og du skal bruge dem 3 gange. du kan bruge den samme Launcher 3 gange hvis du føler for det. så længe du for dem brugt 3 gange. Så har du klaret opgaven.

Besøg Cloudy Condo’s og Derefter Reality Tree i samme kamp.

På denne opgave skal du besøge Cloudy Condo’s og Derefter skal du tage til Reality Tree i samme kamp. Når du så har gjort det så har du klaret opgaven uden problemer. HUSK at det skal være i samme kamp du besøger disse to. og i nævnte rækkefølge.

Uge 6

Aktiver en Dusør inden for 30 sekunder efter du er landet.

For at klare denne opgave skal du indenfor 30 sekunder efter du er landet finde et sted at aktivere en Dusørjagt. Når du har gjort dette burde du have klaret opgaven og fået dine XP.

Fang et våben imens du fisker

For at klare denne opgave skal du fange et våben ved at fiske. Så denne opgave kan være hurtigt klaret.

Giv 200 i skade til dine modstandere imens du har max liv og skjolde.

Her skal du starte med at få max liv og max skjold. efter efter når begge er maxet ud skal du finde modstandere så du kan give 200 i skade imens dit liv og dit skjold er på max. Så du kan få klaret opgaven.

Udslet en modstander inden den første stormfase.

Her skal du inden den første stormfase have udslettet en modstander så det er næsten så snart du lander at du skal finde en modstander og udslette dem. så har du klaret opgaven.

Fald 7 etager imens du er en Krom Blob

For at klare denne opgave skal du finde en Krom Granat så du kan lave dig om til Krom og derefter lave dig til en blob. når du så er i blob formen så skal du finde et højt sted og så skal du falde 7 etager eller mere for at klare opgaven.
Personligt tog jeg til Herald’s Sanctum og tog op på det højeste punkt og så klaret jeg opgaven uden problemer.

Land ved Tilted Towers og bliv derefter top 10 eller bedre.

I denne opgave skal du lande ved Tilted Towers og derefter skal du slutte imellem de 10 bedste i kampen. og så snart du er i top 10 burde du få af vide at du har klaret opgave. Personligt leger jeg ninja sniger når jeg laver opgaver som denne. dvs gemmer mig i buske osv. Men er jo op til dig hvor du vil klare den.

Gå igennem en Kromvæg og giv derefter 75 i skade til en modstander.

For at klare opgaven skal du finde en væg af krom og så skal du find en modstander lige efter du er gået igennem væggen. Så skal du skyde modstanderen og give 75 i skade. Dette behøves du dog ikke at gøre af en omgang. Men du kan sagtens gøre det af flere omgange så du kan få klaret opgaven.

Uge 7

Giv 500 i skade med en pistol, dit høstværktøj eller granater

For at klare denne opgave skal du find en pistol, bruge dit værktøj du høster med eller en granat. Så skal du ud og finde modstandere du kan give 500 i skade til. Så har du klaret opgaven.

Giv 500 i skade med afstandsvåben imens du rider på vildtliv.

Her skal du ud og finde en ulv eller et vildsvin så skal du bruge et afstandsvåben og skyde dine modstandere imens du rider og du skal give 500 i skade for at klare opgaven.

Giv 200 i skade til modstandere ved Loot Lake

Denne opgave klares i og omkring Loot Lake. Du skal give 200 i skade til dine modstandere imens du er i Loot lake området. Så snart du har givet de 200 i skade til dine modstandere har du klaret opgaven.

Gå ind i en Krom Vortex

Denne opgaven klares ved at tage hen til en kæmpe vortex som er stormen som vandrer rundt på kortet. Denne storm skal du så vade ind i. Så har du klaret opgaven. Så denne opgave er ret simpel. Se efter stormen på kortet som er et klassisk storm symbol.

Pluk 3 frugter fra Reality saplings

Her skal du finde en Reality Sapling. Det kan være din egen du har plantet men kan også sagtens være dine modstanderes hvis de har plantet en og du er i samme kamp som en af dem som har plantet sin. Disse Saplings kan have 1-3 frugter på sig. Pluk disse til du har 3 så har du klaret opgaven.

Find 5 Krom kister ved Flutter Barn eller Shiny Sound.

Her skal du finde disse kromkister som KUN er ved steder som er i krom. det vil sige at du finder dem ikke der hvor vægge osv. ikke er af krom. Når du har fundet stedet omkring Flutter Barn eller i Shiny Sound. Så skal du igang med at finde kister. Du skal finde 5 kister for at klare opgaven.

Giv 500 i skade med Shotguns

Denne opgave er ret simpel. find en hvilken som helst Shotgun og giv 500 i skade til dine modstandere så har du faktisk klaret denne opgave.

Uge 8

Udslet 2 fjender og tag deres våben

For at klare denne opgave skal du finde to fjender og stjæle deres våben, når du så har gjort det så er du færdig med opgaven uden de store problemer. så husk at når du har udslettet en fjende at tage hans våben op. Smid det evt igen hvis det ikke er et du kan bruge.

Giv 100 i skade inden for 15 meter med en Shotgun

I denne opgave skal du have fat i en Shotgun og så skal du ellers helt tæt på en af dine fjender. Du skal være inden for 15 meter og give skade med en shotgun. Du skal kun give 100 i skade så det burde være muligt på klods hold. Ihvertfald med en shotgun. Det tog mig 2 skud fordi jeg ikke fik ramt min modstander i hovedet.

Ram en modstander med et Firefly Jar

For at klare denne opgave skal du have fat i et Firefly Jar som du så skal bruge når du møder en modstander. Her skal du Tage dit Firefly Jar og kaste det på din modstander. Kan ikke helt finde ud af om du skal ramme din modstander direkte lige på eller det er nok at han/Hun bliver ramt af følgerne af Glasset. Se min Video herunder. for jeg føler ikke jeg rammer lige på.

Brug en Launch Pad i 3 forskellige kampe

Denne opgave er faktisk super nem. her skal du finde en Launch Pad enten samle en op eller bruge en af de faste som er på kortet. Du kan endda bruge den samme flere gange. Du skal dog huske at her skal du hoppe på en Launch Pad 3 gange dog skal hver gang være i en seperat og ny kamp. Så det skal du bare gøre 3 gange .

Marker et våben, en fisk og et køretøj

Denne opgave er lige så nem som den hvor du skal hoppe på Launch Pads. Her skal du bare markere et våben, et køretøj og en fisk. Så har du klaret opgaven. Hurtigt og nemt.

Find Frugtkasser, Ismaskiner og køletasker

Her skal du finde frugtkasser. Disse står typisk i køkkener eller ved landbrug men er ellers spredt ud over hele kortet. Ismaskiner står typisk ved forretninger og tankstationer og køletaskerne står sådan lidt rundt omkring på hele kortet. Du skal kun finde sammenlagt 5 stykker i alt. Og det er lige meget hvad du tager for at klare opgaven.

Kast 3 off-road hjul eller kofangere.

Her skal du finde et sæt Off-Road hjul eller en kofanger. så skal du ellers smide disse 3 gange. Du kan nemt bare kaste en gang samle op og kaste igen og så forfra. indtil du har klaret opgaven.

Uge 9

Giv 200 i skade med en Suppressed SMG

For at klare denne opgave skal du finde en Suppressed SMG som du så skal give 200 i skade med til dine modstandere. Når det så er gjort så har du klaret opgaven.

Kør et køretøj ind i en Krom Vortex og flyv rundt i 10 sekunder

Her skal du finde et køretøj og finde en af de to Vortex som er på banen når kampen er startet. Så kan du se dem. Så skal du finde en og køre direkte ind i den så du flyver rundt om den. dette skal du så gøre i 10 sekunder. du skal dog være opmærksom på at du IKKE kan bruge en af de nye OCTANE biler. de står sku fast ligemeget hvordan du brager ind i en vortex med en OCTANE.

Emote udenfor Bao Bro’s Bunker

For at klare denne opgave skal du finde Bao Bro’s bunker og så skal du emote ude foran den. Og så har du klaret denne simple opgave.

Glide 250 meter med en Grapple Glider i et forsøg

Her skal du have fat en Grapple glider som du skal bruge og svinge dig af sted. du skal så svæve ved hjælp af din egen glider 250 meter. så find et meget højt sted at svinge dig ud fra så du kan svæve 250+ meter så du er sikker. Evt tag til Rave Cave og smut op til toppen og sving dig ud fra den.

Jag et glowing loot dyr.

Her skal du finde et Dyr som gløder med Blå lilla eller orange. da du skal udslette et loot dyr for at klare opgaven. Her er min klare anbefaling at du skal finde en Haj som ALTID svømmer rundt med Loot hvor i mod alle de andre dyr kun dukker op helt tilfældigt.

Tag et legendarisk våben fra en udslettet spiller

Her skal du finde et legendarisk våben som en udslettet spiller har løbet rundt med. Det behøves ikke være en spiller du selv har udslettet.

brug Dial-A-Drop til at kalde på et køretøj

Her skal du finde en Dial-A-Drop som du kan finde i kister eller på jorden men de er dog desværre yderst sjældne men du skal nok finde en og så husk at bede om at få et køretøj smidt ud med faldskærm og ikke en af de to andre. For det er kun køretøjet som gør at du klarer opgaven.

Uge 10

Vær Kromificeret i 180 sekunder i en kamp

For at klare denne opgave skal du kromificere dig selv og det skal du være samlet set i 180 sekunder i en og samme kamp. Du skal dog være opmærksom på at sekunder først vises på din opgave når du er ude af Krom tilstanden. når du så når til de magiske 180 sekunder så har du klaret opgaven.

Giv 150 skade til dine modstandere med et udviklet EVO våben

For at klare denne opgave skal du have fat i en af to typer våben, enten en Burst EVOchrome rifle eller en EVOchrome Shotgun. disse skal du så give 150 i skade med . Disse skal dog være udviklet minimum en gang for at opgaven tæller. når du så har givet 150 i skade så har du klaret opgaven.

Ødelæg 10 Slurp tønder

Her skal du bare finde 10 SLURP tønder og så smadre dem så har du klaret opgaven. Så er en ret simpel og nem opgave.

Udslet 2 modstandere med en Cobra DMR

En opgave hvor det kræver du kan ramme dine modstandere for du skal udeslette 2 modstandere med en DMR riffel. Dette kan gøres over flere spil. Så have tålmodighed hvis det ikke lige lykkedes. Team Rumble kan anbefales til opgaver som denne. Så når du har skudt 2 så har du klaret opgaven.

Udvikel et EVOchrome våben 2 gange

Her skal du finde endnu et EVOchrome våben 2 gange for at klare opgaven. Så er en simpel opgave. og kan nemt kombineres med opgaven hvor du skal give skade med et EVOchrome våben. da du skal give skade for at kunne udvikle et våben. når du så har udviklet et våben 2 gange så har du klaret denne opgave.

Find en kiste i Lustrous Lagoon OG Rave Cave

Denne opgave er ret nem faktisk. du skal finde en kiste i Lustrous Lagoon og en i Rave Cave så har du klaret opgaven. SÅ er rimelig nem og den kan endda klares i samme kamp, hvis man er lidt frisk og har et køretøj.

Brug en D-launcher i Shimmering Shrine eller Cloudy Condos

Denne opgave er også virkelig nem. Alt du skal gøre er at lande et af ovennævnte steder og så bruge en af de D-launchers som er tilstede. Du skal kunne bruge en D-Launcher 1 gang for at klare opgaven.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram