Ugens Opgaver Fortnite Kapitel 2: Sæson 7 Uge 14

Så er vi klar med forbehold for ændringer. Men her er Ugens legendariske og ugens Episke opgave. Der er også Wild week opgaven, som jeg ikke fik dækket i denne sæson. men kommer stærkt igen såfreem tde kommer igen sidst i næste sæson. 🙂

Ugens Episke opgaver.

Aktiver en Rift efter du har købt den fra en NPC

For at finde en NPC som sælger rifts kan du kigge på kortet herunder. så kan du pejle dig ind på hvor du skal lande henne for at klare denne opgave hurtigst muligt.

På kortet er der de to jeg kender til som sælger rifts.

Find 4 opsamlet ting i Corny Complex

Denne opgave er ret simpel, og burde være hurtigt overstået. Du skal til Corny Complex og her skal du så samle ting op som ligger på jorden eller i kasser, det er bananer, svampe, æbler osv. dem skal du finde 4 af.

Ødelæg 3 Rumvæsen æg

Denne opgave klares ved at finde 3 rumvæsen æg og udslet dem. hvilket gerne skulle vise at du har klaret opgaven når du har udslettet 3 æg.

Udslet en parasit som har sat sig på et hoved.

Denne opgave er også ret simpel, her skal du finde en parasit som enten sidder på en modstander eller måske på en af dine holdkammerater. Så skal du sådan set bare skyde den og udslette den for at klare denne opgave.

Sæt ild til 25 bygninger i Holly Hatchery og Corny Complex

her skal du have fat i noget at sætte ild til bygninger med, ildfluer, benzin er gode muligheder. Du skal så sætte ild til 25 bygninger et af stederne.

Giv 150 skade til modstandere imens du er i et køretøj

Denne opgave er også en af de mere simple, du skal finde nogle modstandere imens du sidder i et køretøj, du skal give 150 i skade for at klare opgaven.

Ødelæg dæk på en IO bil

Denne opgave kan let klares ved at lande ved en af de kendte sattelitstationer, hvor der holder en af de velkendte sorte biler. her skal du smadre dæk på en af de biler for at klare opgaven.

Ugens Legendariske Opgaver

Få Slone’s ordre fra en betalings telefon

En klassiker i denne sæson snak med Slone via en betalingstelefon.

Advar 3 npc’ere omkring dommedag

Her skal du finde 3 forskellige NPC’ere lige meget hvem, bare du kan snakke med dem, så du kan advare dem omkring dommedag.

Placer 4 advarselsskilte

For at klare denne opgave skal du finde 4 steder at sætte advarselsskilte op, så du kan klare denne opgave.

Du kan finde dem i Lazy Lake, Dirty Docks eller Misty Meadows.

Sluk for 2 sattelit stationer

Her skal du slukke for 2 Sattelitstationer, og når du har gjort det har du klaret opgaven.

Ødelæg muldvarpens sabotage forsøg

Her skal du ødelægge muldvarpen forsøg på at sabotere. og du finder sabotage forsøget i Corny complex som lige pt er begyndt at svæve, pga det store rumskib er hoppet videre fra Coral castle til Corny Complex.

konfronter muldvarpen

Denne opgave klares når du konfronterer muldvarpen som prøver at sabotere det hele. Du finder Muldvarpeen på en bestemt sattelitstation

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram