Superman Opgaver

Supermands Episke Opgaver

Alle opgaverne her er Episke, det vil sige de også i sig selv tæller til Regnskabet. så det er bare med at komme igang med at lave alle de lilla opgaver så du kan få klaret så mange som muligt for at få låst op for alle belønningerne i denne opgaveserie. Men da kun hvis du kan lide supermand .

Klar 1 Opgave fra Clark Kent, Armored Batman eller Beast Boy

Du kan finde dem her.

Klar 3 Opgaver fra Clark Kent, Armored Batman eller Beast Boy

Ja her skal du rundt og snakke med dem alle 3 eller bare snakke med den samme. De har dog kun en opgave hver pr kamp, det er ihvertfald den oplevelse jeg har med det

Glid gennem 5 ringe som Clark Kent

Her skal du finde de ringe som er over Weeping Woods, og flyve igennem alle 5 ringe for at klare opgaven. Det kan bedst betale sig at lave denne opgave når du springer ud fra Bussen i starten. Da opgaven ellers ikke er optimalt og nem at lave.

Brug en telefonboks som Clark Kent

Denne opgave kan hurtigt klares, så længe du har Clark Kent Skin på så skal du finde en af de røde Telefonbokse, som vi kender fra forrige sæsoner. Så skal du aktivere den for at skifte til Supermand.

De næste 5 opgaver siger stort set sig selv. Her skal du bare ud og lave så mange Lilla opgaver som muligt, og alle lilla opgaver tæller til regnskabet. så det er bare med at huske at lave de opgaver så burde det passe til aller sidst i denne sæson med at du har det sorte supermand skin.

Lav 63 Episke Opgaver

Lav 68 Episke Opgaver

Lav 73 Episke Opgaver

Lav 78 Episke Opgaver

Lav 84 Episke Opgaver

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram