Labyrinten eller Den Fortryllede Labyrint

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /customers/d/3/a/videnomspil.dk/httpd.www/wp-content/plugins/universal-star-rating/includes/classes/class.singleRating.php on line 195 Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /customers/d/3/a/videnomspil.dk/httpd.www/wp-content/plugins/universal-star-rating/includes/classes/class.singleRating.php on line 289
Labyrinten fra Ravensburger

*Der er reklame for spillet i denne artikel

Den gamle klassiker fra 80’erne som stadig lever.

Spillet Den Fortryllede Labyrint, er et spil for børn i alle aldre, det går i alt sin enkelthed ud på at klare labyrinten og komme først igennem den for at vinde.

Den altid forandrende labyrint.

Man starter i hver sit hjørne og skal derfra igennem labyrinten. Som ALTID forandre sig løbende. Da man som spiller, i hver tur får lov til at sætte en ny brik ind i labyrinten. For at forandre den, Til fordel for en selv. Og til ulempe for ens modspillere.
Det er ikke et spil hvor man skal samarbejde. Men modarbejde hinanden, imens man har det sjovt. Du har som spiller nogle kort på hånden som de andre ikke må se.

Det er disse kort man skal komme af med for at vinde spillet. På kortene er der et billede af ting du skal finde i labyrinten. Så ikke nok med at du skal igennem labyrinten først du skal også finde hen til dine ting først, og først derefter kan man finde ud af om man løber med sejren.
Men husk at labyrinten forandre sig hele tiden, da dine modspillere har samme agenda bare med andre ting de skal finde.

Man kan købe Labyrinten hos Nordisk spil

Det er sjovt og Hurtigt.

Spillet er et spil som ikke tager flere timer. Selvom det da nok skal give underholdning i et par timer hvis man hygger sig.
Da spillet er som skrevet ovenover for børn i alle aldre, henvender spillet sig stadig mest til Børn. da det er nemt at forstå, det er nemt at gå til.

Bagsiden af æsken

Hvordan gør man så.

Man blander brikkerne og lægger dem tilfældigt på brættet , der skulle gerne være en til overs. blander kortene og deler dem imellem 1-4 deltagere der skulle gerne være 24 kort med skatte på, som i deler ud med bagsiden opad. Så man ikke kan se hvad hinanden har. heller ikke dig selv. Så finder man ud af hvem som starter.

Alle har selvfølgelig også valgt en brik og placerer den i det hjørne med den matchene farve. Det er dette hjørne du skal vende tilbage til når du har fundet alle dine skatte på dine kort.

En tur foregår på den måde at du vender et kort fra din skattekort bunke. Det er denne skat du skal på jagt efter, Du kan se den på brættet og skal nu tage den overskydende labyrint brik og skubbe en række brikker på brætter så der kommer en brik ud i den anden ende. det er her labyrinten forskyder sig. og du kan gøre det sværere for din modstander men også for dig selv, hvis du lige overser en væg eller lignende.

Herefter kan du rykke din farvede brik indtil du støder på en mur og ikke kan komme længere. Du skal huske at du ikke må trække et nyt skattekort før du har fundet skatten på det kort du vendte som det første kort.

Og sådan går det så tur efter tur til der er en som har fundet alle sine skatte og er returneret til sit start punkt. Når man er nået tilbage har man sejret over de andre skattejægere i labyrinten.

Man kan også købe det hos Spilcompagniet

Konklusionen

Jeg må indrømme at da jeg hev dette spil frem igen, og spillede det med kæresten, var vi rigtigt godt underholdt i et stykke tid. Det var faktisk rigtigt morsomt. Men som voksen vil man måske gerne udfordres lidt mere end hvad dette spil kan tilbyde. På den front kan man godt mærke at spillet er lavet til børn.

Dog er man alligevel underholdt og kan drille hinanden imens man spiller. Hvilket man også trænger til en gang imellem at drille hinanden hvor man ved det er ment i sjov og ballade.

Men min vurdering:

4 out of 5 stars (4 / 5)

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram