Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 6

Rejs 100 meter imens du flyver fra en Tornado

For at klare denne opgave skal du finde en tornado. Og de dukker først op når den første cirkel har lagt sig. Kan du ikke se en på kortet derefter kommer der ikke nogen i det spil du spiller.

Men når du lokaliseret en skal du løbe hen til den og lade dig suge op og kaste rundt af tornadoen, For så når du når 100 meter så har du klaret denne opgave.

Giv skade til en modstander inden for 45 sekunder efter du har gemt dig i højt græs.

Her skal du finde noget af det høje græs som vi allesammen ved er rundt omkring på kortet. Her skal du så gemme dig og så håbe der kommer en modstander forbi inden for 45 sekunder. Så du kan give skade til den modstander.
Når du så har gjort det burde du have klaret opgaven.

Marker en fjende med en Flare Gun

Her skal du have fat i en Flare Gun som du skal skyde imod en modstander og markere personen for at klare opgaven. Du skal kun markere en for at klare den.

Køb en tilfældig ting fra en ødelagt automat.

For at klare denne opgave skal du finde en af de automater som er gået i stykker. det vil sige dem hvor du ikke kan se hvad du kan købe i dem. De har som regel et kæmpe udråbstegn på skærmen når de er gået i stykker.

Ødelæg 3 stumber fra de store grantræer.

Her skal du finde de helt store træer ligesom i sidste uge og så skal du fælde dem og så skal du enten skyde eller slå 3 stubber i stykker for at klare opgaven.

Få 30 liv ved at hvile i et telt.

Her skal du finde et telt og så sørge for at tage lidt skade inden du lægger dig ind i teltet og hvilker så du kan få noget af dit tabte liv tilbage. Du skal kun have 30 liv tilbage imens du ligger i et telt. så du kan jo håbe at ingen lige kommer forbi og tager chancen og skyder dit telt imens. Men når du så har fået 30 liv tilbage har du klaret denne opgave.

Dyt i bilhornet inden for 10 meter af en modstander.

Her skal du finde en bil køre tæt på en modstander og så bare holde hornet i bund og dytte helt vildt, så burde du hurtigt have klaret denne opgave. Du kan selvfølgelig bruge alle slags biler så længe de kan dytte.

Der er også kommet ny opgave i de sideløbende sæson opgaver. Disse som ikke kommer hver uge dog men du kan se dem lige HER!

Mangler du stadig opgaverne fra sidste uge så kan du finde dem lige HER!

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram