Kapitel 3 Sæson 2 Uge 4

Uge 4

Rejs 100 meter i luften med en Jetpack

For at klare denne opgave skal du finde en jetpack som typisk hænger på væggen ved en af udgangene på et luftskib. Når du så har fundet en så skal du flyve 100 meter med en af dem.

Besøg 3 tankstationer i en battlebus

Her skal du finde en battlebus som du så skal køre rundt og besøge 3 tankstationer med . du kan finde en battlebus ved Synapse station og ved Sanctuary.

Flyv3 gange i luften efter du er ramt af en shockwave granat

Denne opgave kan nemt klares, ved at få fat i en shockwave granat. Og kaste den på dig selv så du flyver op i luften. du skal gøre dette 3 gange for at klare opgaven.

Udslet 3 IO vagter i en enkelt kamp.

Heer skal du finde 3 IO vagter og udslette dem. og dette skal gøre i EN kamp. så mit foretrukne sted er helt klart Command cavern. Hvor der umiddelbart er størst chance for at finde de 3 stykker du skal bruge. Uden alt for meget indblanding fra andre spillere.

Mit forslag er at tage til command cavern.

Fang eller find en Thermal Fisk

For at klare denne opgave skal du enten fange eller finde en Thermal fisk. og du skal kun finde eller fange EN for at klare opgaven. Så opgaven er egentlig ret simpel.

Start en bounty fra et bounty boards inden for 30 sekunder efter landing.

For at klare denne opgave. Skal du finde et bounty Board inden for 30 sekunder efter landing. Og bare det du aktiverer dusøren så har du klaret opgaven. og der er 29 steder du kan aktivere en dusør. Så kom ned og land lige ved en. Så du kan aktivere den inden for 30 sekunder efter landing.

Giv 75 i skade til modstandere med nærkamp.

Denne er simpel nok. men nok mere simpel på tekst end i praksis. Denne opgave føler jeg bedst kan løses i Team Rumble hvor man kan være stædig og flyve ned til modstandere igen og igen og.

Mangler du stadig sidste uges opgaver kan du finde dem lige HER!.

Mangler du også Resistance opgaverne kan du finde dem HER!

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram