Ugens Opgaver Fortnite Kapitel 2: Sæson 7 Uge 7

Så er denne uges opgaver klar til jer. Husk at når jeg laver dette er det med forbehold for ændringer i ugens opgaver. Opgaver som ikke skal laves alligevel eller slet ikke er med.

Held og lykke med ugens opgaver.

Ugen Episke Opgaver

Brug en Scanner til at se en fjendtlig spiller

For at klare denne opgave skal du finde en scanner, og det kan du gøre næsten hvor som helst, har dog oplevet at finde flest i de IO kister som ligger rundt omkring i nærheden af IO vagterne. Det er de scannere som ligner en Granat kaster.
Det er sådan en du skal have fingrene i for at finde dine modstandere, Så når du skyder den afsted, skyder den en Granat som scanner omgivelserne og dine modstandere vil blive markeret med rød.

Recon Scanner
Recon Scanner

Besøg Misty Meadows, Catty Corner og Camp Cod i en kamp

For at klare denne opgave skal du besøge de 3 nævnte steder i en kamp, brug eventuelt et Køretøj for at klare denne opgave hurtigere. Det er ikke den sværeste opgave som de har stillet os i Fortnite.

Misty Meadow, Catty Corner and Camp Cod
Misty Meadow, Catty Corner and Camp Cod

Find 5 Ammunitions bokse

For at klare denne opgave skal du finde 5 ammunitionsbokse, så simpelt, som sagt så gjort.

Overvind Riot

Her skal du lokalisere Riot og vinde og ham i kamp, han befinder sig ved den gule stålbro, som ligger mellem Misty Meadows og Catty Corner, så kom endelig ud til ham og vind over ham i kamp.

Riot
Riot

Nå topfarten i en Whiplash

Her skal du finde en Whiplash og køre så hurtigt du og den kan, fordi du skal nå topfarten som er omkring 88, så når du når der omkring burde du have klaret opgaven.

Kør en Whiplash igennem stormen

Denne opgave klares ved at finde en Whiplash og så køre den ind i stormen, så burde den opgave være klaret. så ud og kør i en Whiplash.

Udfør Whiplash tidsprøver

Her skal du tage til Lazy lake og finde bilforretningen A Lot’O Auto , herfra starter tidtagningen, om du SKAL køre i en whiplash, ved jeg ikke men det hjælper jo nok lidt på det, da det er den hurtigste bil i feltet og på kortet. Så er det bare at følge pilene eller ringene på skærmen som nærmest viser hvad vej du skal køre.

Hvis du ikke ved hvordan en Whiplash ser ud kan du se det her.

Whiplash
Whiplash

Ugens Legendariske Opgaver

Byg et Rugeri af træ

Her skal du finde et rugeri som du kan bygge, og det koster 50-100 træ at bygge, så husk at få fat i træ på vejen, så du er klar til at bygge. når du så har bugget et rugeri så har du klaret opgaven.

Rugeri af træ
Rugeri af træ

Marker et Rumvæsen æg

Her skal du finde et æg fra et rumvæsen og så markere det, for at markere skal du gøre som du ville markere et våben eller en modstander osv. hvor end du har sat den knap til som gør at du markere, så skal du pege på ægget uden at komme for tæt på og så markere det.

Find optagelser fra Pleasant Park eller Craggy Cliffs

Denne opgave klares ved at finde optagelser fra Pleasant Park eller Craggy Cliffs, og så er denne opgave klaret, når du har lokaliseret disse.

Pleasant Park og Craggy Cliffs
Pleasant Park og Craggy Cliffs

Hold gang i lejrbål tæt på 2 forskellige Rugeri

Her skal du holde gang i Lejrbål til på Rugerier, så det er bare med at finde dem, og du kan jo for eksempel bruge den du selv har bygget, der skulle gerne være bål lige i nærheden af dem. Så husk at samle en masse træ du kan bruge til at holde gang i de bål her.

Lejrbål tæt på Rugeri
Lejrbål tæt på Rugeri

Find 2 Forældrehåndbøger fra Holly Hatchery eller Retail Row

Her skal du finde to forældrehåndteringsbøger, ja det var et meget langt ord, men de findes åbenbart også i fortnite den slags bøger. Men find dem i Holly Hatchery eller i Retail Row.

Holly Hatchery(hedges) og Retail Row
Holly Hatchery(hedges) og Retail Row

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram