Kapitel 3 Sæson 2 Uge 1

Uge 1

Brug 500 guldbarer

Denne opgave er super simpel. her skal du bare spare op og så skal du bruge 500 guldbarer. Og når du så har gjort det, så har du klaret opgaven.

Find en Drum Shotgun, og en Combat SMG i en kamp.

For at klare denne opgave skal du finde en Drum Shotgun og en Combat SMG i en og samme kamp. du kan altså ikke dele denne opgave op over flere kampe .

Løft dig op på en kant 3 sekunder efter du har sprintet

For klare denne opgave skal du klatre op ad en væg inden for 3 sekunder efter du har sprintet. Så løb helt op til med sprint og så løft dig op, så burde du klare opgaven.

Brug Reperations udstyr til at lave et køretøj

Her skal du finde noget til at reparere et køretøj med. og så skal du reparere et køretøj for 200 skade for klare opgaven.

find 3 kister på IO luftskibe

Her skal du finde et af de IO luftskibe som er dukket op. og mens du er på sådan et, så skal du finde 3 kister for at klare opgaven.

Giv 500 i skade til IO styrker

For at klare denne opgave skal du finde IO styrker og så skal du give 500 i skade til dem ialt. Og når det så er gjort har du klaret denne opgave.

Fyr dig selv 150 meter med en Siege Canon

Her skal du finde en kæmpe stor kanon som du skal affyre dig selv ud af. Og når det er gjort skal du sørge for at flyve 500 meter efter du har skudt dig selv ud af sådan en kæmpe kanon. Og herefter har du klaret opgaven.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram