Fortnite Kapitel 3 The Foundation Opgaver.

Besøg Mighty Monument, A Seven Outpost og Sanctuary

For at klare denne opgave skal du besøge Den store statue også kaldet The Mighty Monument, en af de syv udposter og Sanctuary. Når du så har besøgt alle sammen så har du klaret denne opgave.

Giv 100 i skade til en modstander i nærkamp.

For at klare denne opgave skal du tæt ind på din mostander og så skal du give 100 i skade til din modstander med dine nærkampsvåben. 100 i skade svarer ca. til at du skal ramme en person 5 gange. da du ca giver 20 i skade per slag.

Find 3 Kister eller Ammo bokse ved Covert Cavern

For at klare denne opgave skal du lande det nye sted Covert Cavern og søge efter kister og ammo bokse. du skal kun finde 3 stykker så det burde være rimeligt nemt at klare denne opgave.

Snigskyd en modstander med en sniperrifle imens du er på hug.

Her skal du have fat i en sniper rifle. Så skal du sætte dig på hug og skyde en modstander. Så ned på HUG og skyd din modstander. Du skal bare ramme modstanderen for at klare opgaven. du skal ikke udslette ham eller hende.

Bruge 4 skjolddrikke i EN kamp

For at klare denne opgave skal du finde og drikke 4 skjold drikke i en kamp. dette kan med fordel laves i Team Rumble.

Hyr en NPC og have ham på slæb imens du rejser 1000 meter med den NPC.

For at klare denne opgave skal du finde en NPC. Du skal så hyre denne og så løbe rundt med NPC’en på slæb. Indtil du har tilbagelagt 1000 meter. så når du har gjort det har du klaret din opgave.

Hlælp med at udslette Gunnar

For at hjælpe med at udslette Gunnar kræver det at du finder ham i Covert Caverns og skyder på ham. du skal sådan set bare skyde en gang og ramme ham HVIS der er andre der også skyder på ham. men du kan også bare udslette ham helt selv.
Når du så har gjort dette så burde du have klaret opgaven. Men husk når du angriber ham har han “NOK” granater til at kaste efter dig som i hele tiden. så husk at flytte dig rundt når du kæmper med ham.

Giv 500 hovedskud skade med grå eller grønne våben

For at klare denne opgave skal du finde et Gråt eller et grønt våben og så skal give 500 i skade med hovedskud. så kom igang med at sigte godt. og ram dine modstander ei hovedet for at klare opgaven.

Giv 1000 i skade fra oven med en shotgun eller en SMG

For at klare denne opgave skal du give 1000 i skade fra oven med en shotgun eller en SMG. Du kan gøre dette så længe du skyde ned på en modstander. det vil sige du godt bare kan hoppe op og skyde ned.

Land ved en Seven Outpost og slut i top 10.

For at klare denne opgave skal du først lande ved en af de syv udposter (Seven Outposts) herefter skal du så slutte i top 10 i kampen. så det er bare med at lande og så overleve så du slutter i top 10.

Klar 4 Foundation opgaver.

Denne opgave løses ved at klare de 4 andre opgaver.

Mangler du stadig uge 9 så kig HER.

Er det i stedet sæsonens opgaver hvor du lander et sted og åbner for endnu en opgave så se HER.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram