Kapitel 3 Sæson 2 Uge 7

Uge 7

Ødelæg et kanontårn med remote exsplosives.

For at klare denne skal du finde et kanontårn som du kan ødelægge med en remote exsplosive. Jeg fandt mit omkring The Sanctuary, men der står flere der ude rundt omkring som du kan få lov at ødelægge.

Der er mange turrets rundt omkring og du kan vælge en af de to varianter at ødelægge

Variant 1

Variant 2

Besøg 5 forskellige navngivne lokationer i en kamp.

Denne opgave klares nemt i et køretøj, så find et køretøj og kør så rundt til 5 forskellige steder i samme kamp for at klare opgaven.

Jeg foretrækker med den her slags opgaver at tage til Chonkers Speedway. hvor du har hurtigere biler med terrængående hjul på. Så kommer man hurtigt frem. Og fordelen er også at de som regel er helt tanket op.

Ødelæg motoren på en Tank .

Her skal du finde en kampvogn og så skyde den bagfra på de to ting som ligner riste, og når den så bryder i brand, burde du få af vide at du har løst opgaven.

Find 3 stjålne Seven forsyninger ved IO lokationer.

Denne opgave løses nemt ved at rejse rundt til de forskellige IO lokationer og finde de stjålne forsyninger , du skal finde 3 i alt.

Ødelæg 200 bygninger med en kofanger.

Denne opgave er også meget simpel. Du skal finde en kofanger og smide den på et køretøj og så skal du ellers køre ind i alt du kan se. Det nemmeste er vel at find en by og køre på tværs igennem alle de bygninger du kan komme i nærheden af. Så får du nemt ødelagt 200 bygninger med en kofanger.

Giv 200 i hovedskud skade med en Striker Burst Rifle.

Opgaven her kan nemt løses ved at finde en Striker Burst Rifle og så komme igang med at skyde dine modstandere i hovedet.

Giv 5 skade med en Repair Torch.

Her skal du finde en af de der små Svejse apparat som du bruger når du skal reparere et køretøj, det skal du så bruge til at give 5 i skade med, til dine modstandere.

Mangler du stadig sidste uges opgaver så kan du finde uge 6 opgaverne lige HER.

Resistance opgaverne kan du finde HER!

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram