Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 9

Uge 9

Giv 200 i skade til modstandere med en Heavy Shotgun

Denne opgave er ret simpel. find en Heavy shotgun og giv så 200 i skade med den til modstanderne. Når du så har gjort det har du klaret opgaven.

Opnå Maksimalt skjold i 3 forskellige kampe

Denne opgave er ret simpel, du skal opnå at få max skjolde i 3 forskellige kampe. (Team Rumble) tæller med her. Så det er bare at spille 3 kampe og så husk at få max skjolde i dem alle. så har du klaret denne opgave.

Åben 2 Supply drops

For at klare denne opgave skal du finde to af de her blå kasser som bliver kastet ned i faldskærme. og når du har åbnet dem har du klaret denne opgave.

Tænd ild til 10 bygninger

Her skal du have fat i nogle Fireflies eller en flare gun og så skal du ellers i gang med at brænde bygninger. du kan evt. slå to fluer med et smæk og så brænde dine modstanders bygninger ned så du også kan skyde dem med din heavy shotgun.

Få liv i stormen

Her skal du en tur ud i stormen og så skal du sådan set bare give dig selv liv i et eller andet omfang. Og nå¨r du gjort det så har du klaret opgaven. simpelt og lige til.

Ødelæg 5 gemmesteder

Her skal du finde de steder man kan hoppe ind i og gemme sig. det er skraldecontainere og toilettet som står rundt omkring. dem skal du alt i alt ødelægge 5 stykker af. Så har du klaret denne opgave.

Besøg 5 navngivne lokationer i EN kamp

For at klare denne opgave skal du besøge 5 forskellige navngivne lokationer i EN kamp. så ud og find en bil gerne med terræn dæk på så du kan tage den lige linie rundt og være hurtig med det. og når du så har besøgt 5 steder så har du klaret opgaven.

Mangler du Stadig sidste uges Opgaver Tag et kig lige HER.

Er det sæsonens opgaver hvor du skal lave opgaver et sted som låses op når du besøger stedet så se lige HER.

Eller er det de Nyeste Foundation opgaver du leder efter.? Så klik HER.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram