Mystique Opgaver

Her i Sæson fire, kan man via Battlepass få lov til at spille Mystique, og når man får hende kan man låse op for nogle opgaver. Som kræver at du spiller med Mystique.

Brug en telefonboks imens du spiller Mystique

Som navnet på opgaven lyder så skal du finde en telefonboks og så hoppe ind i den imens du spiller mystique. Du kan finde en telefonboks i Doom’s Domain, men vær opmærksom på Doctor Doom’s håndlangere om er i området. (kan laves i Solo, Duo, Squad)

Giv skade med pistoler af forskellige sjældenheder,

Denne opgave er lige så simpel som den er svær. Det svære i denne opgave ligger i at du skal finde tre forskellige farver pistoler eller revolvere. For derefter give skade med den. Det er ikke en given skade men bare giv skade, så et skud er potentielt nok til at godkende en del af opgaven. Men gør det tre gange, med tre forskellige sjældenheder af pistoler. (kan laves i alle spiltyper)

Lav Mystique’s emote efter du har udslettet en modstander.

Denne opgave er ret simpel. Efter du har udslettet en modstander, skal du lave den emote du kan vælge. så Mystique forvandler sig. og som viser at du nu har klaret opgaven (denne kan laves i alle spiltyper)

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram