Ugens Opgaver Fortnite Kapitel 2: Sæson 7 Uge 10

*Forbehold for Ændringer fra Epic games Side ved udgivelse af De Episke Opgaver.

Ugens Episke Opgaver

Brug en Grab-Itron eller en UFO’s Stråle til at levere EN traktor til Hayseed’s Farm

For at klare denne opgave skal du have fat i en Grab-Itron eller en UFO som kan løfte ting med sin Traktorstråle, som du så skal bruge til sjovt nok at levere en Traktor til Hayseed’s Farm så det er bare med at komme igang med at flytte en traktor. der skulle såmænd gerne være nogle lige i nærheden, så opgaven burde være til at klare forholdsvis nemt.

Hayseed's Farm

Rejs 200meter i en Oppustelig Tyr

For at klare denne her opgave skal du først finde en oppustelig tyr. Som du så skal tage på og aktivere, herefter skal du så bare hoppe rundt. Til du har nået målet på 200 meter. Du finder den enten liggende på jorden eller i en kiste, Jeg har selv set dem ret tit i IO kisterne, som er i deres sattelitstationer.

Besøg 3 vagt Tårne

Denne opgave er også rimelig nem at lave og kan nok laves i et spil, hvis man vil. men det er ikke nødvendigt. Du finder vagtårnene her.

Fang ET våben når du fisker.

Denne opgave er ret simpel. Alt du skal gøre er at finde en fiskestang og så gå i gang med at fiske. Her skal du så håbe på at du fanger et våben. Fordi så er opgaven løst, nemt og lige til løsning.

Overlev 200 Modstandere

Denne opgave klares ved at spille solo, duo, trio eller Squad, her skal du såmænd bare overleve så lang tid som muligt og du skal alt i alt overlever 200 af dine modstandere.

Udslet en fjende(spiller) på tæt hold.

Her skal du finde en modstander og så komme tæt ind på modstanderen, og her skal du så udslette modstanderen. Så du klare denne opgave hvis du er tæt nok på.

Giv skade til Doctor Sloane

Her skal du lokalisere Doctor Sloane hvilket er rimeligt lige til, du skal såmænd bare tage til Corny Complex.

Corny Complex

Ugens Legendariske Opgaver

Får Sloane’s Ordre fra en Betalings telefon

Denne opgave klares som det første i denne uges legendariske opgave. Og den klares lige som alle de andre uger, hvor du skal finde en telefonboks og snakke med Sloane og få nogle ordre fra hende.

Pay Phone

Giv skade til en modstander i Slurpy Swamp bortførelses lokation

Her skal du tage til Slurpy Swamp og finde det sted som rumvæsnerne har kidnappet. Ja de har kidnappet Slurpy Swamp. Når du så har lokaliseret stedet skal du give skade til en modstander.

Find en Grab-Itron

Denne opgave løses nemt og ligetil ved at finde en Grab-Itron og samle den op, så har du klaret opgaven.

Placer Videokameraer på forskellige landingsskib lokationer.

For at klare denne opgave skal du finde Forskellige lokationer til at sætte et videokamera op, det er alle de navngivne lokationer på kortet. Som er har et video kamera, det vil sige alle de steder som de store UFO’er kan finde på at flyve ned .

Besøg en Stor UFO

Denne opgave hører også til i den simple ende. du skal simpelt hen lokalisere en af de store UFO’er og lande på sådan en, så burde du klare denne opgave uden problemer.

Besøg Slurp Fabrikken inde i Moderskibet.

Denne opgave at besøge Slurpy Fabrikken inde i Moderskibet kan klares ved, at du lader dig “beame” op fra en af de lidt mindre UFO’er. Hvilket de gør lige lidt efter de har “låst” fast på en lokation. Så det er bare med at komme ned og så snart de begynder at “støvsuge” spillere op så skal du bare lade dig rive med. Så kommer du op til Moderskibet.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram