Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 Shanta Opgaver

Shanta er en ny karakter eller et nyt skin i fortnite som kom her med det nye Battlepass. og med sig har hun nogle opgaver til os. Som primært går ud på at finde nogle juveler som ligger rundt omkring på hele kortet.

Efter hånden som du for klaret alle hendes opgaver så opgraderer du faktisk hendes Skin. da du låser op for mere rustning til hende.

Find 6 juveler uden for syv bankbokse

Denne klares ved at tage rundt og finde de store bankbokse som er placeret rundt omkring, som man skal være flere til at åbne. ude foran de bankbokse vil der ligge nogle juveler som du skal samle op, du skal finde 6 juveler.

Find 6 juveler på Tank stationer

Her skal du rundt og finde tank stationer hvor du så kan finde din juvel.

Find 10 Juveler i Navngivne lokationer

Her er opgaven at finde juveler på navngivne lokationer så det er alle de største steder med et navn, byer osv.

Find 9 Juveler på Krydsveje imens du kører et køretøj

Her skal jeg ikke helt kunne sige om du også kan samle dem op hvis du ikke sidder i et køretøj. men det kan man jo prøve at se om det er nemmere.

Find 8 Juveler i Jordbunker

Denne opgave klares ved at finde nogle jordbunker rundt omkring, Du kan se at de glimter i jorden. Når du så har fundet dem skal du bruge din Pickaxe til at slå på dem så juvelen kommer frem.

Find 9 Juveler på floder imens du er i et køretøj/båd

Disse 9 juveler skal du finde umiddelbart imens du er i et køretøj eller lignende, du finder dem ved eller på floderne rundt omkring på kortet

Find 10 Juveler tæt på karakterer

Disse 10 juveler finder du i nærheden af nogle af de karakterer som er på kortet. Altså de NPC’ere som render rundt på kortet.

Find 7 Juveler ved havne

Her skal du finde 7 juveler i nærheden af havne/bådebroer så mon ikke det er til at finde, dem er der jo nogle stykker af.

Find 6 Juveler oppe i luften

Denne opgave er lidt mere tricky end alle i de andre, da disse juveler er oppe i luften, så du kan enten bygge dig op til dem eller også kan du glide ned til dem når du flyver ned efter at have hoppet ud af bussen.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram