Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 12

UGE 12

Få 50 skjold i Butter Barn

For at klare denne opgave skal du til Butter barn. Her skal du så finde nogle skjolde du kan tage og bruge, så du kan få 50 skjold imens du er i Butter Barn. Når det er gjort har du klaret opgaven.

Find 1 skat ved at bruge Drake’s Kort.

Den opgave er ret ligetil så snart du finder Drake kort. skal du tage det op og bruge det. Du vil så blive vist hen til hvor der en skat begravet. Så skal du grave den op for at få klaret opgaven.

Besøg en flydende platform imens du er i en motorbåd

Denne opgave klares let ved at finde en motorbåd og så sejle ud til den husbåd som er ude i vandet ikke langt fra greasy grove.

Ødelæg 25 ting i Covert Cavern

For at klare denne opgave skal du tage til Covert Canyon og så skal du igang med at smadre ting. du skal i alt smadre 25 ting for at klare opgaven.

Giv 100 eksplosiv skade til modstandere.

Denne opgave klares umiddebart rimeligt nemt. dus kal finde en granatkaster eller andre eksplosive våben, Og så skal du give 100 i skade til dine modstandere med disse våben.

Ødelæg 4 benzinpumper

Denne opgave kan klares på en benzintank. da der som regel er 4 benzinpumper pr tank i spillet. SÅ det er bare at ødelægge 4 benzinpumper og så har du klaret opgaven.

Brug spiderman’s hoppespind til at nå en glidebane

Her skal du rundt og finde det spindelvæv som Spiderman har sat op rundt omkring. Men du skal finde dte som er sat op nær Glidebanerne. fordi du skal hoppe fra et spind og så op og få fat i en glidebane for at klare denne opgave.

Så kom igang med denne uges opgaver.

Hvis du leder efter Ugens Opgaver på Video kan den findes her. (denne er under udarbejdelse)

Mangler du stadig Uge 11 så tag et kig HER!

Eller sæsonens opgaver, Så skal du Kigge HER.

Det er også blevet tid til Bownanza Uge. SE HER

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram