Fortnite Kapitel 2: Sæson 7 Uge 2

Så blev det uge 2 lige lidt tid før end de plejer. Som man kan se på Et tweet Fra Fortnite status Som er den officielle Fortnite tweet med status information omkring spillet.

Oversættelse:

Denne uges Episke Opgaver blev tilgængelig idag(Tirsdag 15/6-2021), men Husk at fra næste uge vil de Episke Opgaver blive tilgængelige som normalt om Torsdagen.

Ugens Episke Opgaver:

Find 7 kister I Corny Complex eller Lazy Lake

For at klare denne opgave skal du finde 7 kister, Enten i Corny Complex eller i Lazy Lake, så længe du bare finder 7 kister, et af de to steder, så er du klar til at have løst opgaven.

Giv 500 i Eksplosiv Skade til Fjender eller fjenders bygninger

For at klare denne opgave skal du såmænd bare finde noget som kan springe i luften. Så du kan give Eksplosiv skade, til enten dine modstandere(spillere) eller dine fjenders bygninger

Find 2 Spray Dåser fra Varehuse i Dirty Docks eller fra garager i Pleasant Park

For at klare denne lille opgave skal du finde 2 spray dåser, som er i Varehuse i Dirty Docks eller i garager i Pleasant Park.

Ødelæg 15 stykker udstyr på Sattelit stationer.

For at klare denne opgave, skal du finde frem til en af de Sattelit stationer, som er at finde rundt omkring på hele kortet, når du så har fundet en sådan station skal du ødelægge inventar og udstyr.

Søg efter en Graffiti dækket væg nær Hydro 16 eller Catty Corner

For at klare denne opgave, skal du finde en væg som er fyldt med graffiti, Der findes en nær Hydro 16 og en nær Catty Corner, så læg vejen forbi et af de to steder og find en graffitimalet væg.

Besøg 5 navngivne lokationer i en kamp.

For at klare denne opgave, skal du simpelthen bare besøge 5 forskellige navngivne lokationer i EN kamp, dvs du skal ud og løbe, og besøge en masse steder for at klare opgaven.

Brug en UFO

Denne opgave kan hurtigt klares ved at sætte i dig i en UFO og så flyve den, så har du klaret denne opgave.

Ugens Legendariske Opgaver:

Interager med et Dead Drop i Weeping Woods

For at klare denne opgave, skal du finde hvad de kalder et Dead Drop. Det er en form for hemmlig besked, som er spred rundt omkring i weepeing woods. Se på kortet for at få en ca. placering på de forskellige drops.

Gå ind i en Kropsscanner

For at gå ind i en Kropsscanner og klare denne opgave, skal du tage til en af Satellit stationerne og finde en scanner i en af disse stationer.

Snak med Rick Sanchez, Marigold, Maven eller Special Forces.

For at klare denne opgave skal du finde og snakke med 3 af nævnte Karakterer.

Giv 200 i skade med IO tech våben

Denne opgave kan klares, ved af finde et IO våben og give 200 i skade med det våben, det være sig Rail Gun, eller Puls riffel.

Giv skade til en IO vagt.

For at klare denne opgave skal du finde en IO vagt og give skade til denne. Du kan finde vagterne på følgende lokationer.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram