Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 11

uge 11

Besøg 3 forskellige boresteder

Denne opgave er nem at klare. alt du skal gøre. Er at besøge 3 af de Boresteder som er rundtomkring på kortet

Nedlæg et Timber Pine mens du kører i et køretøj

Her skal du finde et køretøj derefter skal du finde et af de der store træer du kan vælte ned over folk. så skal du inde fra bilen skyde sådan et til det vælter. Og så har du klaret opgaven. En ganske simpel opgave. som er nem og ligetil-

Giv 200 i skade med en maskinpistol

er skal du finde en maskin pistol og give 200 i skade med den. Dette er et af de nyere våben som er kommet med en af de sidste patches.

Machinepistol

Udslet Mancake, Ronin eller Shanta i en duel

For at klare denne opgave skal du finde en af ovenstående NPC’ere og så vælge at duellere imod dem. Og du skal vinde for at klare opgaven. Så ud og find en af dem og udslet dem.

Land i Tilted Towers og overlev 60 sekunder

Denne opgave kan nok være tricky hvis du har tænkt dig at lave den i Solo, Duo , Trio eller Squads. for her må man sige at Tilted Towers er et HOTSPOT. hvor de fleste stort set lander.

Men hvis du er frisk på at lave opgaven i Team Rumble burde du ikke have helt så mange problemer. Men igen 60 sekunder er heller ikke vildt lang tid at rende rundt og gemme sig lidt. Så land og gem i 60 sekunder. Så skal du nok klare opgaven.

Tilted Towers

Kør en Quadcrusher til Pinnacle Peak.

Her skal du finde en Quadcrusher og køre sådan en til toppen af Pinnacle Peak. og når du når toppen så har du klaret opgaven. så denne er rimelig nem at lave også. du skal sådan set bare køre og køre til du når topppen.

Quadcrusher

Rediger 15 bygninger.

Denne opgave klares ved at bygge en væg og så redigere den 15 gange. så burde du have klaret opgaven så for de fleste kommer den nok af sig selv. så kom igang med at redigere dine bygninger.

Er det bedre for dig at finde ud af de her ved at se en video. så er jeg begyndt et samarbejde med AwesomemommyDK som har en youtube kanal hvor hun laver videoer til ugen opgaver også på dansk.

Du kan se uge 11 herunder.

Mangler du stadig Uge 10 opgaverne så kan du finde dem lige HER!

Hvis du stadig er igang med sæsonens opgaver kan du finde dem HER!

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram