Freeguy Opgaver

Som et reklame fremstod for Filmen Freeguy med Ryan Reynolds i Hovedrollen har Epic Games lavet en række opgaver som henviser til filmen.

Men lad os starte.

De Episke FreeGuy Opgaver

For overhovedet at få opgaverne skal du finde en ATM maskine. Det er faktisk det vi kender som hæveautomat/pengeautomat. Denne skal du så snakke med for at få dine opgaver. Man kan kun løse en opgave pr automat, det er ihvertfald det jeg syntes at finde ud af. Nåede aldrig at finde to automater i et spil.

Når du så har snakket med den så har du fået en opgave.

Bliv ramt af et Kørende Køretøj

Her skal du finde nogle som kører bil. Og få dem til at køre ind i dig. Du kan dog alliere dig med en ven og lave en gruppe og så køre ind i hinanden så løser du også opgaven.

Tag skade i nærkamp

For at klare denne opgave skal du tæt på en modstander eller en NPC og så få dem itl at slå eller skyde på dig imens i stort set står op og ned af hinanden, så har du klaret denne opgave.

Placer 3 mønter rundt omkring i byerne

Denne opgave skal du tage til en af byerne og så finde et sted at placere en mønt, Den er stor, rund og blå der hvor du skal placere den.

Tal med en tilfældig NPC

Dejlig nem opgave. du skal bare finde en NPC og snakke med ham eller hende. Og så har du klaret opgaven.

Genopliv, Gendan en spiller, eller brug et lejrbål

Denne opgave er faktisk så nem at lave. Som overskriften lyder, du skal enten hjælpe en medspiller med at komme op at stå igen efter de har været nede, eller gendanne dem hvis de er helt døde. Du kan også vælge bare at tage hen og aktivere et lejrbål, hvilket er klart den nemmeste måde at løse opgaven på.

Brug good Guy emote nær en modstander eller en ATM maskine.

Når alle andre opgaver er løst får du Good Guy emoten, som du så skal bruge i den ekstra opgave du så får. her skal du finde en modstander og komme tæt ind på modstanderen og bruge den emote, du kan også nøjes med at opsøge en ATM og bruge emoten der.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram