Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver Uge 10

Uge 10

Giv 100 i skade til Spillere med en Klæber(Clinger)

For at klare denne opgave skal du få fingre i en Clinger som er en bombe som sætter sig fast på spillere eller vægge osv. Når du har fundet sådan en skal du så ud og give skade med den. du skal alt i alt give 100 i skade med den for at klare opgaven.

Få 3 sekunders lufttid med et køretøj

For at klare denne opgave skal du finde et køretøj og så skal du op og svæve i 3 sekunder imens du sidder i køretøjet. Når du så sunget “I believe i can fly” i 3 sekunder så har du klaret opgaven.

Det behøves ikke være denne type du bruger til at klare opgaven.

Byg 20 bygninger

En meget simpel opgaven. skaf materialer nok til at bygge 20 ting så du kan klare denne opgave hurtigt og nemt.

Brug 10 Bandager

Her skal du i gang med at bruge bandager.. find 10 stykker og så brug dem så snart du kan. evt hvis du have denne opgave hurtigt ud af verden så stil dig ude i stormen med 10 bandager på dig. så burde det være en smal sag at klare opgaven.

Fang et våben ved at fiske

Denne opgave hører også til i den simple ende. Find en fiskestang og så gå ellers i gang med at fiske. du skal fange et våben for at klare opgaven. Så den er uhyre simpel.

Brug 3 forskellige zip liner i EN kamp

Denne opgave er også rimelig nem og ligetil. Alt du skal gøre er at finde 3 Zip Liner som du kan køre på. du skal bruge 3 stykker i den samme kamp. Og de SKAL være forskellige. Når det så er gjort har du klaret opgaven.

Ødelæg 5 postkasser i enten Sleepy Sound eller Tilted Towers

Denne opgave kan klares ved enten at lande i Sleepy Sound eller Tilted Towers og så ødelægge 5 postkasser. Så kom igang med at ødelægge postkasser.

Mangler du stadig at lave Uge 9 opgaverne så kan du se dem her.

Eller er det Sæsonens opgaver du stadig Mangler.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram