Fortnite Kapitel 3 Sæson 1 opgaver

Find The Device

Denne opgave kan klares ved at du tager til en af de viste lokationer og samler The Device op.
(den ligner en Kuffert som ligger på jorden). Når du har gjort dette låser du op for 3 nye opgaver.

Få Din næste opgave fra the Joneses

Her skal du tage til The joneses og så snart du kommer ind i området får du den næste opgave, som er at finde 3 steder at smide nogle supplies i området. de er rundt omkring så er en forholdsvis nem opgave. Men alt er selvfølgelig aldrig ligetil hvis der er fjender i nærheden.

Få Din næste opgave fra the mighty Monument

Når du ankommer til det store monument, vil du få en opgave hvor du skal placere kameraer rundt omkring, du skal placere 2 stykker, og de er rimelig nemme at finde. bare kig rundt omkring den store statue.

Få Din næste opgave fra The Launch Pad.

Når du ankommer til The Launchpad, vil du ligesom med de 2 ovenstående opgaver få din næste opgave , hvor du skal ødelægge 3 signal jammers. som står i området. gør dette og du har klaret missionen.

Find din Næste opgave i Logjam Lumberyard

Når du ankommer til Logjam Lumberyard, vil du høre en stemme i walkien som snakker om at du skal finde nogle forskningsstationer og disse findes i bjerglandskabet nord/nordvest for Logjam Lumberyard.

Få din næste opgave fra The Sanctuary eller en af de 7 udposter.

Når du ankommer til et af stederne og aktiverer næste del af opgaven skal du finde og ødelægge teleskopdele som ligger rundt omkring på kortet. i nærheden af hvor du kan aktivere opgaven kan du finde de her teleskoper.

Få din næste opgave Ved Covert Cavern

Her skal du lande ved Covert Cavern og så vil du få din opgave når du lander. “The Scientist” vil begynde at snakke og vil have dig til at få fingrene i et ID kort af en art. hvilken du kan få ved at tage dig af nogle af de vagter som render rundt inde i Covert Cavern, de taber et Kort når du udsletter dem. dette skal du så samle op og så skal du ud og finde en træstub at levere kortet i. det er ligesom de træstubbe fra kapitel to hvor du også skulle finde ting og gemme ting i.

Ca. her omkring skal du aflevere det nøglekort du får fra IO vagterne

Få din næste opgave ved en IO Bore sted

For at få denne opgave skal du lande ved et af de steder hvor der holder sådan en maskine til at lave kæmpe huller i jorden med.

Når du så er landet og opgaven er gået videre til niveau to så skal du finde de stabler af kasser som står rundt omkring, dem skal du så smadre og så samle 3 af de ID kort op som dukker op. Efter du har samlet 3 stykker op har du klaret opgaven.

Find din næste opgave ved at lande ved et borested.

Når du er ankommet til stedet får du niveau 2 opgaven. Hvor du skal plante 2 bomber omkring borestedet. og så har du klaret denne opgave, ret simpelt.

Husk du nu kan Støtte videnomspil.dk hvis du har lyst.

Videnomspil.dk er også kommet på instagram